Over de Avond van de Persvrijheid

studenten-aan-het-wer

Op vrijdag 3 mei wordt er op deze website live verslag gedaan van de Dag van de Persvrijheid 2013. Een team van jonge journalisten zal livebloggen, streamen, interviews houden, foto’s maken en artikelen schrijven. De journalisten in opleiding worden begeleid door Lex Boon, Hans Klis en Emiel Elgersma.

Bekijk hier het hele programma van de Dag van de Persvrijheid 2013. 

Eerdere jaren
Op deze website zijn artikelen en video’s te vinden van de edities van 2012 en 2011. Alle artikelen zijn op persoonlijke titel geschreven.

Delen:
  • Facebook
  • NuJIJ
  • Twitter

Discussie - Een reactie

  1. Sofija says:

    Jitze Bijma zegt:Here, wie mag verkeren in Uw tent ? Wie mag wonen op Uw heiglie berg ?Hij, die onberispelijk wandelt en doet wat recht is en waarheid spreekt in zijn hart,die met zijn tong niet lastert, die zijn metgezel geen kwaad doet en geen smaad op zijn naaste laat .De liefde doet de naaste geen kwaad en heeft het beste met hem voor .De almachtige God, onze Vader in de hemel zegt : Heb je naaste lief.Wie zijn naaste die hij gezien heeft, niet lief heeft, kan ook God, die hij niet gezien heeft, niet liefhebben .Je naaste is iedereen waar je op je levensweg mee te maken hebt.

Reageren:

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.